Τίτλοι Ειδήσεων

 

Συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου Αγ Θεοδώρων κ. Δ. Γερου PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 01 Ιούλιος 2010 07:29

alt Ο Εμπορικός και επαγγελματικός σύλλογος Αγίων Θεοδώρων πραγματοποίησε συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου Αγ Θεοδώρων κ. Δ. Γερου . Στη συνάντηση ο Ε.Σεπισήμανε στον κ. Γέρου τα προβλήματα τα οποία μαστίζουν την τοπική αγορά καθώς επίσης του ζήτηθηκε να τοποθετηθεί σε φλέγοντα ζητήματα όπως , τουριστική ανάπτυξη , αξιοποίηση αθλητικών εγκαταστάσεων , δημοτικά τέλη, αποχετευτικό, καθαριότητα , διευρυνση της αγορας προς άλλες περιοχές, υδρευσης ,πολιτιστικές εκδηλώσεις (καρναβάλι, χριστούγεννα) κ.α.Ο κ. Δ. Γέρου δεσμεύτηκε στο να δώσει μία ολοκληρωμένη πρόταση αφού πρώτα συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Να σημειωθεί ότι δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη του τύπου σε συνεργασία με τις βιομηχανίες της περιοχής χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και υποβάθμιση της περιοχής.

Ο Ε.Σ αναμένει το πρόγραμμα και τον ενημέρωσε πως αυτή τη φορά θα έχει λόγο στα θέματα που τον αφορούν καιδεν θα παραμείνει απλός θεατής.

Επίσης συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την δημοτική σύμβουλο Θ. Μαυρωματίδου η οποία ενημέρωσε εν συντομία για τα προβλήματα που θα προκαλέσει το σχέδιο Καλλικράτης στην τοπική αγορά και κάλεσε τον εμπορικό σύλλογο σε συνεργασία και στην από κοινού διοργάνωση πολιτιστικής βραδιάς στα μέσα του Αυγούστου.