Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΤΟΠΙΚΕΣ
Ο Κρυμμένος θησαυρός των Αγίων Θεοδώρων(Video-Photo) PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019 09:57

  alt Σουσάκι
Στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στα σύνορα της Αττικής με την Κορινθία , υπάρχει ένα ηφαίστειο χωρίς κρατήρα που ακόμη και σήμερα διατηρεί έντονη μετα-ηφαιστειακή δραστηριότητα.Το Σουσάκι, αποτελεί το βόρειο άκρο του ηφαιστειακού «τόξου».

Περισσότερα...
 
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-Μυστήριο η Ξύρανση των Πεύκων της περιοχής PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2019 16:13

 Σε μεγάλο πρόβλημα χωρίς γνωστή ακόμη αιτία, τείνει να εξελιχθεί το φαινόμενο που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα με πεύκα να ξεραίνονται σε διάφορες περιοχές των Αγίων Θεοδώρων.

Περισσότερα...
 
Άγιοι Θεόδωροι-Ενημέρωση στο Γυμνάσιο και το Λύκειο από την Πυροσβεστική(VIDEO) PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 15:37

 

Στο αίτημα του Γυμνασίου και του Λυκείου των Αγίων Θεοδώρων, που αφορά στην ενημέρωση των μαθητών για τις πυρκαϊές και τους σεισμούς, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου διαθέτοντας τον Υποπυραγό κ. Ανδρέου, ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα στις σχολικές εγκαταστάσεις της πόλης και ενημέρωσε τους μαθητές σε θέματα ενεργειών σε περίπτωση σεισμού, πυροπροστασίας, πρόληψης / καταστολής πυρκαγιών και γενικά γνωριμίας και ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Περισσότερα...
 
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Τα γκαράζ όλων των Δήμων πανελλαδικά θα είναι κλειστά PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 12:13

 Με νέα ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) αποφάσισε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της «ενάντια στην εκχώρηση των υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού των Δήμων στα ιδιωτικά-επιχειρηματικά συμφέροντα που προωθεί η κυβέρνηση με το Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμοι -Κινητοποιήσεις: Κίνδυνος για σκουπίδια στους δρόμους -Τι να κάνουν οι πολίτες

Όπως σημειώνει:

Περισσότερα...
 
Λουτράκι :Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου". PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 20 Οκτώβριος 2019 16:09

 Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 24η  Οκτωβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 7:30 μ.μ.  σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση  επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

 

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL