Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΤΟΠΙΚΕΣ
Αναστάσιος Τσίτσης - Aπό βάθους Καρδιάς ΘΕΡΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 22:58

alt  Όλους τους αγαπητούς φίλους, φίλες, Συνδημότες των Αγίων Θεοδώρων , Συγγενείς και Συναδέλφους μου από τις Ένοπλες Δυνάμεις που στήριξαν από Καρδιάς εμένα και τα παιδιά μου στον ανθρώπινο πόνο και την βαθύτατη οδύνη που βιώνουμε από την αιφνίδια απώλεια της Πολυαγαπημένης Συζύγου , Μητέρας και Γιαγιάς , ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΣΙΤΣΗ , από βάθους Καρδιάς ΘΕΡΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.


ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΣΙΤΣΗ
 
Ένα πυκνό νέφος αφρικανικής σκόνης κάλυψε τους Αγ. Θεοδώρους...Τι «κρύβει» η σκόνη PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 12:16

alt alt alt  Έρευνες Ελλήνων και ξένων επιστημόνων εντόπισαν επικίνδυνα βαρέα μέταλλα στην αφρικανική σκόνη που «ταξιδεύει» συχνά στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό. Μόλυβδος, ψευδάγρυρος, χρώμιο, βανάδιο, αρσενικό και νικέλιο είναι ανάμεσα στις ουσίες που έρχονται μαζί με την αφρικανική σκόνη η οποία έχει αυξήσει τις «επισκέψεις» της στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό λόγω της ερημοποίησης που καταγράφεται στη Σαχάρα.

 

Περισσότερα...
 
Άγιοι Θεόδωροι :Το φαινόμενο της ερυθράς παλίρροιας έκανε την εμφάνισή του PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 12:21

  alt Ερυθρά παλίρροια είναι η κοινή ονομασία ενός φαινομένου γνωστού ως άνθιση φυτοπλαγκτού (μεγάλη συγκέντρωση υδρόβιων μικροοργανισμών) όταν αυτή προκαλείται από μερικά είδη δινομαστιγωτών και έχει κοκκινωπό έως καφετί χρώμα. Η ερυθρές παλίρροιες είναι φαινόμενα ταχείας συσσώρευσης φυτοπλαγκτού, των αλμυρών, γλυκών και μικτών νερών, στη στήλη του νερού με αποτέλεσμα τον χρωματισμό των επιφανειακών νερών. Συνήθως συμβαίνει σε παράκτιες περιοχές.

Περισσότερα...
 
Απαγορεύεται η καύση στα χωράφια από 1η Μαΐου PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 15 Απρίλιος 2018 20:42

 Απο 1η Μαΐου 2018 η νέα αντιπυρική περίοδος, με γενική απαγόρευση καύσης κλάδων ή άλλων αγροτικών υπολειμμάτων, για την πρόληψη πυρκαγιών.

Σύμφωνα με τη πυροσβεστική διάταξη:

Περισσότερα...
 
Πασχαλινή εκδήλωση στο Κ.Α.Π.Η.Αγίων Θεοδώρων(video) PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 21:45

 

&feature=youtu.be

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL