Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΤΟΠΙΚΕΣ
Η τελετή ορκωμοσίας Δημάρχου, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων(VIDEO) PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 25 Αύγουστος 2019 18:35

&t=1298s

 
Σε ρεμπέτικο πάλκο μετατράπηκε ο παλιός σταθμός του τρένου στους Αγίους Θεοδώρους(video) PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 24 Αύγουστος 2019 21:07

 

Σε ρεμπέτικο πάλκο μετατράπηκε ο παλιός σταθμός του τρένου στους Αγίους Θεοδώρους,  το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου. Οι ήχοι της ρεμπέτικης μουσικής ταξίδεψαν όσους βρέθηκαν εκεί, και διασκεδάζοντάς τους με τα διαχρονικά κλασικά ρεμπέτικα τραγούδια, από μαγικές φωνές.
Ο χώρος του παλιού σταθμού του τρένου, που τείνει να εξελιχθεί σε πολιτιστική εστία, πλημμύρισε από τον κόσμο που έσπευσε να απολαύσει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στην πόλη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "το Πράθι" που σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρωνδιοργάνωσε την εκδήλωση απέδειξε ότι με τις ενέργειές και τις δράσεις του προάγει την παράδοση και τον πολιτισμό.

 
Άγιοι Θεόδωροι- Μαγικές Εικόνες...Εμφάνιση χελώνας Caretta-Caretta (VIDEO) PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Αύγουστος 2019 19:22

 Την εμφάνισή της στην παραλία των Αγίων Θεοδώρων έκανε σήμερα μία θαλάσσια χελώνα του σπάνιου απειλούμενου είδους caretta-caretta.
Στο Video που λήφθηκε με ειδική υποθαλάσσια κάμερα και ευγενικά μας παραχωρήθηκε από τον συντοπίτη μας Γιώργο Στάμου (Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), ο οποίος είναι γνωστός θαλάσσιος φυσιολάτρης, εμφανίζεται το σπάνιο πλάσμα να απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά των Αγίων Θεοδώρων.

 
ΥΠΕΣ: Διευκρινίσεις για τη λειτουργία των Κοινοτήτων (εγκύκλιος) PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2019 21:21

Με τη θέση σε ισχύ του ν. 4555/2019 «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της πικής Αυτοδιοίκησης – Πρόγραμμα Κλεισθένης I», καταργείται η διάκριση κοινοτήτων σε δημοτικές και τοπικές και εισάγεται ως ενιαία δομή ενδοδημοτικής
αποκέντρωσης η Κοινότητα. Ειδικότερα, κοινότητες συνιστούν:

Περισσότερα...
 
Άγιοι Θεόδωροι:Αγριογούρουνα εμφανίστηκαν στα Γεράνεια Όρη PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 19 Αύγουστος 2019 19:19

alt  Γέμισε αγριογούρουνα το βουνό των Γερανείων (Άγιοι Θεόδωροι, Λουτράκι).
Μαζί με τα αγριογούρουνα όμως άρχισαν να πληθαίνουν και οι φωνές των αγροτών που διαμαρτύρονται για τις σοβαρές ζημιές στις καλλιέργειες, αφού σε κάποια σημεία εμφανίστηκαν αγέλη διαφόρων μεγεθών και ηλικίας, με τους κατοίκους να τα κοιτάνε αποσβολωμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν

https://agioitheodoroi.blogspot.com

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL