«Εκλογές και υποψήφιοι» PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Οκτώβριος 2010 11:43

 

alt  Σε 17 μέρες από σήμερα, ο Έλληνας θα ασκήσει το δικαίωμα που του δίνει το Σύνταγμα και οι νόμοι, να εκλέξει αντιπροσώπους στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.Σαν λαός είμαστε γενικά γκρινιάρηδες, γιατί πρώτα ψηφίζουμε και μετά κατακρίνουμε την ψήφο μας.

Τι μας επηρεάζει και δίνουμε ψήφο εκεί που μετανιώνουμε? Το ψέμα, οι υποσχέσεις, τα ρουσφέτια, η αναζήτηση εργασίας, η «λαμογιά»?Είμαστε ευκολόπιστοι, βασιζόμαστε σε υποσχέσεις και ψέματα που δημιουργούν ψευδαισθήσεις και όνειρα!

Τι μας κάνει όμως να μην δίνουμε την ψήφο αξιοκρατικά όπως πρέπει? Η παιδεία μας? Η νοοτροπία μας? Ο σημερινός πολιτισμός μας? Ο σεβασμός στις αξίες και στα ιδανικά?

Ξαφνικά με τον «νέο Δήμο» συνένωσης Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, εμφανίστηκαν πολλοί ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι....Ο Κόσμος θα ψηφίσει αλλά τι? Πολιτικές? Κόμμα? Έργα? Κακοδιαχείριση και κατασπατάληση δημόσιου χρήματος?

Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να αποκλείσετε υποψηφίους είναι να κοιτάξετε τι κρύβεται πίσω από όλους αυτούς που ενδιαφέρονται ξαφνικά για μας!Δείτε τι έχουν κάνει σαν άνθρωποι: Οικογένειες διαλυμένες? Σπουδέςανύπαρκτες? Επιχειρήσεις χρεωκοπημένες? Τζογαδόροι? Ψεύτες? Ανεπάγγελτοι? Διαλυμένοι εργολάβοι? Οικοπεδοφάγοι? Τους έστειλαν οι γονείς τους να σπουδάσουν στο εξωτερικό και γύρισαν με παιδιά, χωρίς πτυχία?

Κάποιοι δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ και κάποιοι άλλοι δεν μένουν στις περιοχές που ζητάνε την ψήφο. Θέλετε Δημοτικούς Συμβούλους ενεργούς, ή να εμφανίζονται στα Δημοτικά Συμβούλια για να δίνουν την ψήφο τους στα θέματα ή να μην κάνουν ούτε αυτό?
Ο Δημότης θέλει να βλέπει τον Δημοτικό Σύμβουλο στο δρόμο, να μαθαίνει και να σημειώνει τα προβλήματα, να τα μεταβιβάζει στο Δημοτικό
Συμβούλιο και να ψάχνει να βρει λύσεις.Και κάποια στιγμή κύριοι ενδιαφερόμενοι, μάθετε να λέτε «καλημέρα» στον κόσμο που ζητάτε να σας ψηφίσει και να το εννοείτε!Με λίγα λόγια λοιπόν, δείτε τι έχουν πράξει στην προσωπική τους ζωή οι υποψήφιοι και μετά ανάλογα θα δείτε και την συνέχεια στην εκπροσώπηση που ζητάτε να έχετε…

 

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ των Αγίων Θεοδώρων!