Πρώην αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων γράφει... PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018 21:06

  alt Μαθαίνω πως η κοινότητα μας, κάθε λίγο και λιγάκι, αλλάζει χαρακτήρα, από τουριστική γίνετε βιομηχανική και το ανάποδο. Ελα μ...ι στο τόπο σου δηλαδή.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να την χαρακτηρίσει, τίποτα από αυτά τα δυο. Γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα απο αυτά. Φυσικά, ούτε αγροτική μπορεί να την πει κάποιος γιατί εεε ειδικά αυτό και αν δεν είναι. Όπως το μεγαλύτερο μέρος της Αποικίας μας, είναι και εδώ στα μέρη μας, απλά ενα συνονθύλευμα όλων αυτών, μια ανακατωσούρα, ενα ψιλό μπάχαλο. Σταθερά όμως, κανείς δεν μπορεί να την χαρακτηρίσει, εκτός βεβαία και αν είναι Μ@ΛΑΚ@Σ και έτσι φτάσαμε τις μονές μέρες του μηνα να είναι βιομηχανική και τις ζυγές τουριστική.

Όχι δηλαδή, αλλά εύγε μας. Γράφουμε ξανά ιστορία. Οι ποιο πολλοί που έχουν καταστήματα, την θέλουν τουριστική, οι απλοί άνθρωποι την θέλουν βιομηχανική και 5 - 6 μεγάλο αγρότες την γουστάρουν αγροτική. Ρε μπράβο μας και πάλι μπράβο μας. Οκ υπάρχουν και κάποιοι λίγοι που δεν την θέλουν τίποτα, γιατί όντως δεν είναι και τίποτα από δαύτα. Ο περιφερειάρχης λοιπόν, αφού τα σκέφτηκε όλα αυτά ( σαν τοπικός πρωθυπουργός ) κάθε λίγο, διατάζει και αποφασίζει ανά τα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Μια τον βολεύει βιομηχανική και μια τουριστική.

Εντάξει ρε, αυτός ηλίθιος είναι και κάνει την δουλειά του, εσείς όμως ρε γίδια, τι παπαριες κάνετε ? εε ? μια περιοχή για να χαρακτηριστεί, χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις και εμείς δεν διαθέτουμε απολύτως καμιά. Αυτό, ακόμη να το μάθετε ? εε ? Μαζευτείτε λοιπόν στα διαμερίσματα των οχταοροφων πολυκατοικιών ( δεν τρέχει και τίποτα που ζούμε σε μια έντονη σεισμική πλάκα ) ή αράξτε σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου ( ούτε από αυτά έχουμε ), κάντε κάνα μπάνιο στις οργανωμένες παραλίες ( που φυσικά δεν έχουμε ), για να είστε ξεκούραστοι όταν πιάσετε δουλειά σε κάποια από τις εκατοντάδες βιομηχανίες της περιοχής ( που τις μετράμε στα τα δάκτυλα του ενός χεριού ή γενικά χαλαρώστε πριν ξεκινήσετε τις αγροτικές καλλιεργιες στις πεδιάδες/λιβάδια,αχανή στρέμματα της μαγικής περιοχής μας.

Πάντως παίζει και το σενάριο, πως η περιοχή έχει αμύθητες ποσότητες ενός σπανιότατο μετάλλου, που λέγετε Ρόδιο, επίσης υπάρχουν άφθονα κοιτάσματα από Παινίτε ( μου τα είπαν από Μέσα αυτά ). Μιλάμε για πολύ πράμα, υλικά λοιπόν που θα βοηθήσουν τον άνθρωπο να μεταναστεύσει στον πλανήτη Αρη ( βρέθηκαν νερά εκεί ). Έτσι, η μαγική περιοχή μας, σε λίγο θα γίνει μια γιγαντιαία τρύπα που θα σώσει την ανθρωπότητα και εσείς γίδια/μοσχάρια λέτε πως είναι τη μια τουριστική και την άλλη βιομηχανική. Που πάτε ρε ζωντόβολα ? εε ?