Η εξομολόγηση ιερόδουλης που έχει κοιμηθεί με 1.200 άντρες PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 01 Ιούνιος 2018 12:28

alt  Πολλές ενδιαφέρουσες και περίεργες ιστορίες έχει να διηγηθεί μια συνοδός πολυτελείας από το Περθ της Αυστραλίας που  ισχυρίζεται πως έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 1.200 άντρες.

όπως περιγράφει σε συζήτηση στο κοινωνικό δίκτυο Reddit «Είχα μια σπειροειδή σκάλα στο διαμέρισμά μου στο Περθ…ένας πελάτης ήθελε να κάθεται από κάτω και να αυνανίζεται όσο εγώ ανεβοκατέβαινα τη σκάλα. Αυτό ήταν το βίτσιο του».

«Δεχόμουν τηλεφωνήματα από άντρες που ζητούσαν αιμομικτικό παιχνίδι ρόλων, αλλά πάντα τους απέρριπτα, δεν το έχω με αυτά τα παιχνίδια. Έχω μερικά αδέλφια … Αυτό είναι παράξενο για μένα».

Η ιερόδουλη ισχυρίζεται ότι πως έφτασε να βγάζει ακόμα και 3.000 δολάρια τη βδομάδα, αν και δεν έχει την ίδια δουλειά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά τα πράγματα είναι πολύ ήσυχα για κείνη. Περιγράφει τους πελάτες της ως «κυρίως λευκούς με καλοπληρωμένα επαγγέλματα» και συνήθως μεταξύ 40-60 ετών. Και λέει πως αυτοί είναι οι καλύτεροι πελάτες, μιας και είναι «ευγενικοί και πραγματικά γενναιόδωροι».

Όταν μαζέψει λέει αρκετά, θα τα παρατήσει για να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο για το μεταπτυχιακό της δίπλωμα. Μέχρι τότε θα συνεχίσει να κάνει παρέα σε κυρίους με χοντρά πορτοφόλια, παρά τα περίεργα συναπαντήματα. Όπως αυτός ο τύπος που τον έπαιρνε διαρκώς η γυναίκα του τηλέφωνο και τον κατηγορούσε για απιστίες με κείνη στην αγκαλιά του! «Αυτό με εξόργιζε και με έκανε αμήχανη», λέει η κοπέλα για όλες τις δικαιολογίες που αράδιαζε ο πελάτης στην ανήσυχη σύζυγό του…

Η εξομολόγηση ιερόδουλης που έχει κοιμηθεί με 1.200 άντρες