Απόψεις
Η υπερβολική κατανάλωση καφέ μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Αύγουστος 2019 19:46

alt  Η κατανάλωση τριών ή περισσότερων αναψυκτικών που περιέχουν καφεΐνη καθημερινά συνδέεται με την εμφάνιση πονοκεφάλων την ίδια ή την επόμενη μέρα σε ασθενείς που υποφέρουν από επεισοδιακή ημικρανία, όπως αποκαλύπτει νέα αμερικάνικη έρευνα.

Περισσότερα...
 
Τι να κοιτάτε πάντα στα πλαστικά μπουκάλια νερού PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 14 Ιούλιος 2019 10:05

 Κάθε είδος πλαστικού περιέχει διαφορετικές χημικές ουσίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε την σήμανση πάνω στο μπουκάλι νερού που υποδεικνύει το είδος του πλαστικού.

Δείτε τι σημαίνουν τα σύμβολα πάνω στα πλαστικά μπουκάλια νερού:

Περισσότερα...
 
Κάρολος Χανικιάν:Ο Δήμος απεφάνθη περί αρίστων! PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 03 Ιούνιος 2019 17:55

alt  Ο Δήμος απεφάνθη περί αρίστων! Ο Γεώργιος Γκιώνης και ο συνδυασμός του, επελέγησαν από την πλειοψηφία των συμπολιτών μας ώστε να οδηγήσουν τον τόπο μας στην επόμενη μέρα. Δεδομένου ότι τον οδηγούσαν και την προηγούμενη, συνάγω ασφαλώς το συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία είναι ικανοποιημένη από την προτέρα πορεία του Δήμου μας. Θα μπορούσα να αναρωτηθώ «γιατί;», αλλά κάτι τέτοιο θα έδειχνε έλλειψη πολιτικού πολιτισμού και σεβασμού στην άποψη της πλειοψηφίας. Άποψη η οποία ενέχει μια ξεχωριστή μοναδικότητα για κάθε άνθρωπο.

Περισσότερα...
 
Κανείς δεν εμφανίζεται στο δρόμο μας τυχαία PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 28 Μάιος 2019 18:35

 Σε αυτό τον περίπλοκο, μα συνάμα όμορφο κόσμο, υπάρχει ένας λόγος που κάθε άνθρωπος εμφανίζεται στο δρόμο της ζωής σου. Είτε είναι μια ευλογία, είτε ένα μάθημα, όλοι εμφανίζονται στη ζωή μας για έναν μικρότερο ή μεγαλύτερο σκοπό.

Περισσότερα...
 
Τι πρέπει να προσέξετε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 19 Μάιος 2019 20:36

 Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ξεκινούν σε λίγες μέρες. Οι τελευταίες μέρες κυλούν συνήθως δύσκολα, καθώς το άγχος και η αγωνία για την έκβαση των εξετάσεων μεγαλώνει, όσο ο χρόνος για τις εξετάσεις λιγοστεύει. Το άγχος δεν είναι εύκολο να εξαφανιστεί, αλλά μπορεί να γίνει διαχειρίσιμο. Ας δούμε μερικές απλές οδηγίες.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL