Απόψεις
Κάρολος Χανικιάν:Ο Δήμος απεφάνθη περί αρίστων! PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 03 Ιούνιος 2019 17:55

alt  Ο Δήμος απεφάνθη περί αρίστων! Ο Γεώργιος Γκιώνης και ο συνδυασμός του, επελέγησαν από την πλειοψηφία των συμπολιτών μας ώστε να οδηγήσουν τον τόπο μας στην επόμενη μέρα. Δεδομένου ότι τον οδηγούσαν και την προηγούμενη, συνάγω ασφαλώς το συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία είναι ικανοποιημένη από την προτέρα πορεία του Δήμου μας. Θα μπορούσα να αναρωτηθώ «γιατί;», αλλά κάτι τέτοιο θα έδειχνε έλλειψη πολιτικού πολιτισμού και σεβασμού στην άποψη της πλειοψηφίας. Άποψη η οποία ενέχει μια ξεχωριστή μοναδικότητα για κάθε άνθρωπο.

Περισσότερα...
 
Κανείς δεν εμφανίζεται στο δρόμο μας τυχαία PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 28 Μάιος 2019 18:35

 Σε αυτό τον περίπλοκο, μα συνάμα όμορφο κόσμο, υπάρχει ένας λόγος που κάθε άνθρωπος εμφανίζεται στο δρόμο της ζωής σου. Είτε είναι μια ευλογία, είτε ένα μάθημα, όλοι εμφανίζονται στη ζωή μας για έναν μικρότερο ή μεγαλύτερο σκοπό.

Περισσότερα...
 
Τι πρέπει να προσέξετε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 19 Μάιος 2019 20:36

 Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ξεκινούν σε λίγες μέρες. Οι τελευταίες μέρες κυλούν συνήθως δύσκολα, καθώς το άγχος και η αγωνία για την έκβαση των εξετάσεων μεγαλώνει, όσο ο χρόνος για τις εξετάσεις λιγοστεύει. Το άγχος δεν είναι εύκολο να εξαφανιστεί, αλλά μπορεί να γίνει διαχειρίσιμο. Ας δούμε μερικές απλές οδηγίες.

Περισσότερα...
 
Με ποιο λάδι γίνονται καλύτερες οι τηγανητές πατάτες PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2019 19:33

  alt Είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά, αλλά ο τρόπος μαγειρέματός του το κάνει και ένα από τα πλέον ανθυγιεινά, καθώς στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, όπως όταν κάνετε τηγανητές πατάτες, το ελαιόλαδο αλλοιώνεται σημαντικά περισσότερο από τα φυτικά έλαια.

 
Περισσότερα...
 
Ειδικοί τονίζουν: «Μην φορτίζετε το κινητό στο αυτοκίνητο» -Δείτε γιατί PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2019 09:09

alt Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως όταν κάποιος φορτίζει το κινητό του στις θύρες USB του αμαξιού του, αποτελεί ένα από τα χειρότερα λάθη. Ο λόγος, σύμφωνα με ειδικούς, έχει να κάνει με την χαμηλή τάση που παρέχουν οι συγκεκριμένες θύρες του αυτοκινήτου, οι οποίες μπορούν να βλάψουν το κινητό.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL