Τίτλοι Ειδήσεων

 

Εθελοντική Δράση για τη Παγκόσμια Ημέρα της Γης στις 29/04/2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2012 05:59

alt alt Τη Κυριακή στις 29/04/2012 συμμετέχουμε ενεργά στη Παγκόσμια Ημέρα της Γης καθαρίζοντας τη περιοχή του Ηραίου Περαχώρας.
Στην δράση αυτή συμμετέχουν εθελοντές από τη Περιβαλλοντική Κίνηση Κορινθίας, τον Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κιάτου "Οικοζωή", την Οικολογική Κίνηση Κορινθίας και το Καταδυτικό Κέντρο "Tech Diving Team", χορηγός επικοινωνίας το τηλεοπτικό κανάλι TV.SUPER.


Ο καθαρισμός που θα πραγματοποιηθεί θα είναι στην περιοχή του αρχαίολογικού χώρου και της παραλίας αλλά και υποβρυχίως από εθελοντές αυτοδύτες. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε μαζί μας σε αυτή τη τόσο σημαντική προσπάθεια για το περιβάλλον.
Το ραντεβού μας είναι στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στον χώρο του Ηραίου και θα πρέπει να έχετε μαζί σας καπέλο, σακούλα, πλαστικά γάντια, νερό και κάτι για σνακ.
Το καταδυτικό μας κέντρο θα παρέχει δωρεάν όλο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που χρειάζεται στους εθελοντές αυτοδύτες καθώς επίσης και τη μεταφορά τους από το λιμάνι της Κορίνθου μέχρι το Ηραίο με το καταδυτικό σκάφος του κέντρου μας, (αν ο καιρός το επιτρέπει).
Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω,

www.techdivingteam.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλ. 6945321862
Γιάννης Κότσιφας
Σας περιμένουμε όλους.