Τίτλοι Ειδήσεων

 

Τατουάζ του τρόμου: Πιο ρεαλιστικά δεν γίνεται! PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 20 Αύγουστος 2013 21:57

 

alt Ζει και εργάζεται στη Βενεζουέλα αλλά έχει πελάτες από όλόκληρο τον κόσμο, που μπορεί να περιμένουν μέχρι και έναν ολόκληρο χρόνο προκειμένου να….αφεθούν στα χέρια του για να αποκτήσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά τατουάζ που είδατε ποτέ!


mychannel.gr

Ο tatoo artist κ. Yomico Moreno είναι δημοφιλής για τα «τρομακτικά» τατουάζ που δημιουργεί επάνω στο δέρμα, τα οποία -ούτε λίγο ούτε πολύ-… συγκλονίζουν με τη ρεαλιστικότητά τους όσους τα κοιτάζουν. Ενίοτε, θα έλεγα, προκαλούν και αποστροφή!
  mychannel.gr

Μελετώντας ανελλιπώς ιατρικά εγχειρίδια, έτσι ώστε να γνωρίζει «απ’ έξω κι ανακατωτά» το ανθρώπινο μυικό σύστημα, αλλά και πολλές ταινίες… επιστημονικής φαντασίας, αποτυπώνει στο δέρμα ό,τι υπάρχει στο εσωτερικό του σώματος, προσθέτοντας αρκετές δόσεις τρόμου!

  mychannel.gr

Φλέβες, μύες, νεύρα, οστά και αρτηρίες… έρχονται στην επιφάνεια και «μπλέκονται» με διάφορες «μεταλλικές» λεπτομέρειες δημιουργώντας εν τέλει μια εικόνα βγαλμένη από ταινία τρόμου, κερδίζοντας στα σημεία τον καλύτερο make up artist του Χόλιγουντ.

  mychannel.gr

 Ο Moreno ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα «τατουάζ τρόμου» (όπως τα ονομάζει χαρακτηριστικά)  στην ηλικία των 14 ετών, όντας ο ίδιος λάτρεις των εν λόγω σχεδίων πάνω στο σώμα. Από εκεί και πέρα η τέχνη του εξελίχθηκε και σύντομα απέκτησε φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο, που κάνουν… ουρά έξω από το εργαστήριό του!

  mychannel.gr

 «Ό,τι υπάρχει κάτω από το δέρμα έρχεται σιγά σιγά στην επιφάνεια… Και μπορεί για κάποιους να είναι τρομακτικό στη θέα ένα παρόμοιο τατουάζ, όμως για μένα είναι απλώς προκλητικό! Άλλωστε ο ρεαλισμός εμπεριέχει την έννοια της πρόκλησης…», επεξηγεί ο καλλιτέχνης.

  mychannel.gr

 Φαν του είδους έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου (Αγγλία, Δανία, Ιταλία, Βέλγιο, Αυστραλία κ.λπ.), καθώς η φήμη του Moreno έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας του ως ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες του είδους…

  mychannel.gr mychannel.gr mychannel.gr mychannel.gr