Αρίων Πτολεμαΐδας - Ποσειδών Λουτρακίου 24-25 PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 22 Νοέμβριος 2010 16:08

  alt Το Σάββατο 20/11/2010 στην Πτολεμαΐδα για την 5η Αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδας η τοπική ομάδα Αρίων Πτολεμαΐδας αντιμετώπισε την ομάδα του Λουτρακίου.Οι ελλείψεις της ομάδας του Ποσειδώνα Λουτρακίου για μία ακόμη φορά του στέρησαν την δυνατότητα να μεταβεί σε έναν αγώνα και να αγωνιστεί πλήρης. Η ομάδα του Αρίων - για πρώτο εμφανιζόμενη στην κατηγορία της Α2 ομάδα - ήθελε την νίκη απέναντι στην ομάδα μας. Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου ήθελε την νίκη για να μπορεί να είναι κοντά στην κορυφή. Ο αγώνας δύσκολος και δυνατός με δύο στοιχεία. Το πρώτο στοιχείο η καλή αγωνιστική λειτουργία της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν σταθερή βέβαια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έτσι έδινε την δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να είναι κοντά στο σκορ. Το ημίχρονο έληξε με 15-17 υπέρ της ομάδας μας. Στο δεύτερο ημίχρονο το δεύτερο στοιχείο ήταν η πολύ καλή παρουσία των τερματοφυλάκων και από τις δύο ομάδες. Ο Γιογκαράκης σταθερός στην παρουσία του και στην αγωνιστικότητά του κατέβασε ρολά. Η συνεργασία των παικτών της ομάδας μας και το γρήγορο παιχνίδι μας, μας έδινε σχεδόν συνέχεια την δυνατότητα να ελέγχουμε το σκορ. Προς το τέλος του αγώνα τα δικά μας λάθη έδωσαν την δυνατότητα στον Αρίων να προηγηθεί με δύο γκόλ. Όμως η εμπειρία και η καλή μας αμυντική λειτουργία της ομάδας του Λουτρακίου στέρησαν στους αντιπάλους να σημειώσουν γκολ και να ισοφαριστούν 24-24.Τελευταία δευτερόλεπτα και το σκόρ ισόπαλο. Οι καρδιές χτυπούσαν σε πολύ υψηλούς ρυθμούς. Έτσι η ομάδα μας με έναν αιφνιδιασμό έβαλε το νικητήριο γκολ και πήρε τους δύο πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια.

Οι διαιτητές με λάθη. Έχουν την δυνατότητα και την εμπειρία να ανταπεξέθλουν καλύτερα σε κρίσιμα μάτς. Δεν επηρέασαν ούτε διαμόρφωσαν αποτέλεσμα. Ότι έβλεπαν αναλόγως ερμήνευαν και σφύριζαν.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της κατηγορίας μας ήταν τα εξής:
Φαίακας Κέρκυρας - Αλέξανδρος Αξιούπολης :37-25 , Κορωπί - Φοίβος Συκεών:19-19, Πανσερραικός - Παράδεισος Αμαρουσίου:23-27, Αρχέλαος - Λεωνίδας Αγ.Αναργύρων:36-25,
Κιλκίς - Άρης Νίκαιας : 24-22

Η Βαθμολογία είναι η εξής:

1. ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 8
2. Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ 8
3. Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ 7
4. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 6
5. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 5
6. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 4
7. Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 4
8. ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 4
9. ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 4
10.ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 3
11.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 2
12.Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0