ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 Μ.Μ. ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΡΑΤΕ ΜΕ 700 ΑΘΛΗΤΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 23 Σεπτέμβριος 2010 16:42

  alt Στο Λουτράκι θα διεξαχθεί από την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010, έως και την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010, το 14ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών – Γυναικών – Παίδων – Κορασίδων. Θα συμμετέχουν περίπου 700 αθλητές από 10 χώρες και συγκεκριμένα: Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, FYROM, Κύπρο, Βοσνία, Σερβία, Αλβανία, και Μαυροβούνιο. Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε 2 κατηγορίες KUMITE και Ελεύθερης Επίδειξης.Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος». Διοργανώτρια αρχή είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και συνδιοργανωτής ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας.

Οι αθλητές διαμένουν σε ξενοδοχεία της πόλης, πραγματοποιώντας πάνω από 2.000 διανυκτερεύσεις στην χαμηλή τουριστική περίοδο, αναδεικνύοντας για μιαν ακόμη φορά τα οφέλη του αθλητικού τουρισμού για την περιοχή μας.
 
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του 14ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Καράτε Ανδρών – Γυναικών – Παίδων – Κορασίδων, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας, στις 12 μ.μ.