Πρόγραμμα - Προσφορά PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 11 Μάρτιος 2010 08:10

  alt Το Γυμναστήριο GymSport δραστηριοποιείται στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας από το 2001. Αποκλειστικός στόχος η εκγύμναση των μελών και μέλημά μας η καλή υγεία τους.

 

          Μέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, γνωρίζοντας τα προβλήματα την τοπικής κοινωνίας, τα αδιέξοδα της νεολαίας μας, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα - προσφορά για τους μαθητές, σε συνεργασία - χορηγία με τον ιδιοκτήτη Ανώνυμης Εταιρίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της Ναυτιλίας.

 
          Ο συγκεκριμένος φίλος μας που θέλει να παραμείνει ανώνυμος, πληρώνει τις συνδρομές των μαθητών του Γυμνασίου που επιθυμούν να γυμναστούν στο GymSport.
Η συγκεκριμένη προσφορά - χορηγία του αυτή, θέλει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και προς τους ιδιώτες, και προς τις επιχειρήσεις της περιοχής μας  και προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Είναι γνωστό σε αυτή την μικρή κοινωνία ότι πρέπει να δημιουργήσουμε χώρους άθλησης (που είναι ανύπαρκτοι), δίνοντας στα παιδιά μας τις δυνατότητες και τις διεξόδους μέσα από τον αθλητισμό, αποφεύγοντας φαινόμενα αποπροσανατολισμού της ζωής και της υγείας τους.
Πρέπει να κάνουμε το παν γι αυτήν την νεολαία, είναι υποχρέωσή μας!

 Ο υπεύθυνος του GS