Άγιοι Θεόδωροι..Καλύτερη Ειδική Διαδρομή του RALLY ACROPOLIS PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 12 Ιούνιος 2011 19:39

alt Όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του WRC θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τα αυτοκίνητα νέων προδιαγραφών, έτοιμοι να αναμετρηθούν στις 18 ειδικές διαδρομές του

Ράλλυ Ακρόπολις 2011, συνολικού μήκους 348,80 χλμ. Σαράντα δύο πληρώματα θα μπουν στη μάχη του σκληρότερου αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ στις 16 Ιουνίου! ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ   Άγιοι Θεόδωροι!!!! 

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της τέλεια ειδική διαδρομή, πολύ γρήγορη και θεαματική, εξουθενωτική στην έκδοσή της των 49,4 χλμ. Δεν τελείωνε με τίποτα!

Ένα από τα σημαντικότερα και θεαματικότερα κομμάτια του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις θα διεξαχθεί στις ειδικές διαδρομές των Αγίων Θεοδώρων που είναι από τα σκληρότερα κομμάτια του αγώνα. Απαιτητικές διαδρομές για ανθρώπους και μηχανές που δεν κάνουν διακρίσεις. Είτε είσαι πολλάκις παγκόσμιος πρωταθλητής είτε ο πιο «φτωχός» από τους συμμετέχοντες η διαδρομή δεν θα σου χαριστεί. Αυτό το ένιωσαν στο πετσί τους στο παρελθόν αμέτρητοι επώνυμοι και μη διαγωνιζόμενοι.

Η πρόσβαση στο χώρο των θεατών είναι εύκολη. Αφού μπούμε στην έξοδο «ΚΙΝΕΤΑ» της νέας εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου στρίβουμε Δεξιά και στις 2 επόμενες διασταυρώσεις στρίβουμε αριστερά σχηματίζοντας ένα νοητό «Π», καταλήγοντας έτσι στον παράδρομο της Εθνικής οδού και κινούμαστε παράλληλα με αυτή για απόσταση περίπου 7 χλμ. Από εκείνο το σημείο και μέχρι των χώρο που μπορούν οι θεατές να αφήσουν τα οχήματά τους θα υπάρχουν λεπτομερείς οδικές σημάνσεις  αλλά και άτομα του Rally Acropolis που θα μας κατευθύνουν στο χώρο.

 

 

Θα επανέρθουμε σύντομα με λεπτομέρειες  και VIDEO