ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΗΡΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ! PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 23 Ιανουάριος 2010 08:52

alt Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μπάσκετ ΤΗΡΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ και κυρίως με το πρόβλημα της μη ύπαρξης δικού της γηπέδου, κάνει μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδας. Την περασμένη αγωνιστική μετά από σπουδαία εμφάνιση και ένα δραματικό σε εξέλιξη αγώνα νίκησε στο κλειστό της Κορίνθου την δυνατή ομάδα του Σπαρτιατικού με 98-92. Την προηγούμενη αγωνιστική στο ίδιο γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα της είχε ηττηθεί απο την πρωτοπόρο Δόξα Λευκάδας με σκορ 61-40.
Μετά τα αποτελέσματα αυτά με συμπληρωμένη την 12η αγωνιστική ο ΤΗΡΩΝ βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με Ε.Α Πατρών και Έσπερο με 17 βαθμούς.
Προπορεύεται η Δόξα Λευκάδας με 22 βαθμούς.
Για μία ακόμη φορά θα μεταφέρουμε την έκκληση των ανθρώπων του Τήρωνα αλλά και όλης της νεολαίας των Αγίων Θεοδώρων να τελειώσουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες στο κλειστό της πόλης τους και επιτέλους μετά από 10 χρόνια εργασιών να τους παραδοθεί προς χρήση.
Έτσι και το πρόβλημα των προπονήσεων θα λύσουν και θα αποκτήσουν δυνατή φυσική έδρα ! Βεβαίως το κλειστό των Αγίων Θεοδώρων δεν θα είναι για το καλό μόνο για του Τήρωνα, αλλά όλων των αθλητικών σωματείων και της αθλούμενης νεολαίας της περιοχής!
Στο φετινό πρωτάθλημα η ο μάδα του Τήρωνα έχει την οικονομική συμπαράσταση του Δήμου, της Μοτορ Οιλ ,της ΕΚΑΝ του ΟΠΑΠ αλλά και αρκετών επαγγελματιών της περιοχής.
Το ρόστερ της ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα:
Κωνσταντώνης Τάσος , Λαγγουράνης Κώστας , Καγιώργης Γιώργος , Ράτης Σπύρος , Ματσαμάς Σάββας , Σακελλαράκης Μάριος , Μητρόπουλος Ακης , Δανιήλ Κώστας , Καζιάνης Δημήτρης , Δήμου Βασίλης , Δέλλιος Γιώργος , Κασιούμης Νίκος , Σακελάρης Παναγιώτης.
Προπονητής: Νίκος Τόλιας

sfedona.gr