Ράλι Acropolis στο WRC 2011 και με νυχτερινή ειδική... PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 22 Ιανουάριος 2011 10:18

 

 

alt Μπορεί το 2010 να μην είχε Ράλι Ακρόπολις, ωστόσο, η νέα χρόνια όχι μόνο δεν έχει Ράλι Ακρόπολις, αλλά έχει και νυχτερινή ειδική μάλιστα στον εθνικό μας αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.  Το γεγονός της νυχτερινής ειδικής μάλιστα αποτελεί ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη, έκπληξη που θα λάβει χώρα στην περιοχή της Νέας Πολιτείας.

 
Συγκεκριμένα, να θυμίσουμε ότι το Ράλι Ακρόπολις θα διεξαχθεί στο διάστημα 16 με 19 Ιουνίου, με την πανηγυρική τελετή εκκίνησης να δίνεται στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης την Πέμπτη 16 Ιουνίου και τον τερματισμό να λαμβάνει χώρα νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουνίου στο  Club Hotel Casino στο Λουτράκι. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του Ράλι Acropolis μια από τις ειδικές και συγκεκριμένα η 13η, συνολικής απόστασης 20,97 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 21:33. Παράλληλα με την εντυπωσιακή νυχτερινή ειδική στο φετινό Ράλι Acropolis θα υπάρχουν και μερικές από τις ιστορικές ειδικές διαδρομές, όπως αυτή στην Ελάτεια.
 
Στην συνέχεια ακολουθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, το οποίο ξεκινά στις 13 Φεβρουαρίου με το Ράλι Σουηδίας και τερματίζει στις 13 Νοέμβριου με το Ράλι Βρετανίας.  Περιλαμβάνει 13 αγώνες και όχι 14 όπως είχε αρχικά συζητηθεί από την North One Sport, κάτοχο των δικαιωμάτων του WRC. Επίσης από το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι απουσιάζει το Ράλι Τουρκίας καθώς και το Ράλι Βουλγαρίας, ενώ μαζί με το Ράλι Acropolis επιστρέφουν στο WRC του 2011 το Ράλι Ιταλίας και το Ράλι Αργεντινής.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WRC 2011
13 Φεβρουαρίου - Σουηδία 
6 Μαρτίου - Μεξικό 
27 Μαρτίου - Πορτογαλία 
17 Απριλίου - Ιορδανία 
8 Μαΐου - Ιταλία 
29 Μαΐου - Αργεντινή 
19 Ιουνίου - Ακρόπολις 
31 Ιουλίου - Φινλανδία 
21 Αυγούστου - Γερμανία 
11 Σεπτεμβρίου - Αυστραλία 
2 Οκτωβρίου - Γαλλία 
23 Οκτωβρίου - Ισπανία 
13 Νοεμβρίου - Βρετανία
 
*Οι ημερομηνίες αναφέρονται στην ημέρα τερματισμού για τον κάθε αγώνα...

Επιμέλεια: Λευτέρης Τζουανάκης - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

athleticradio.gr